Skip to main content

Go' Middadag Danmark

Radio24syv

En rundtenom med højtbelagt hygge. Nyd en velfortjent frokostpause med Ole Stephensen og Go' Middadag Danmark.

Archived from iTunes at https://itunes.apple.com/us/podcast/go-middadag-danmark/id1236743584. Items in this collection are restricted.

PART OF
Podcasts
SHOW DETAILS
up-solid down-solid
eye
Title
Date Published
Creator
Go' Middadag Danmark
May 19, 2017 Radio24syv
audio
eye 1
favorite 0
comment 0
Denne fredag har Ole flottet sig og taget hele fire leverpostejsmadder med. En tilfældig beboer fra Kruså ringes op, men det går ikke helt som Ole forventer. Signe Lindkvist er gæst i 'Salatslyngen' og hun har taget en salat med. Og så er der præmiere på Radio Ludo. Nyd en velfortjent frokostpause med Ole Stephensen.
Go' Middadag Danmark
May 18, 2017 Radio24syv
audio
eye 1
favorite 0
comment 0
Ole har tabt sin leverpostejmad og nu har Lisbeths hunhund, Lucy, spist den. Ole og Lisbeth venter på hvad der kommer til at ske med Lucy. I mellemtiden ringer Ole til Ole. Mads er gæst i 'Den Varme Stol ' hvor han fortæller om sit handicap. Og så er der koldskålstest. Nyd en velfortjent frokostpause med Ole Stephensen.
Go' Middadag Danmark
May 17, 2017 Radio24syv
audio
eye 1
favorite 0
comment 0
Husholdningsekspert Inge Norus gæster Ole til en snak om madspild og madpakker. Jess fra storkene.dk er en glad mand fordi der pt er masser af storke i Danmark. Og så tager vi en omgang 'Samme dag et andet år'. Nyd en velfortjent frokostpause med Ole Stephensen.
Go' Middadag Danmark
May 16, 2017 Radio24syv
audio
eye 1
favorite 0
comment 0
Det er tirsdag, og om tirsdagen skal man som bekendt huske at have det lidt godt, især hvis der har været dårlig stemning om mandagen. Derfor ringer Ole til DMI for at høre hvordan det står til med sommervejret, for vejret var jo bedre i går. Derudover får Ole fint besøg af forfatter Morten Pape, der ud over at være forfatter, også engang har været statist, hvilket er heldigt når nu Regner Grasten har aflyst sin deltagelse i indslaget ’En god film uden afbrydelser’. Her ringer...
Go' Middadag Danmark
May 15, 2017 Radio24syv
audio
eye 1
favorite 0
comment 0
Det er mandag og om mandagen skal man som bekendt huske at have det lidt godt – men man skal også huske at tale om de svære ting i tilværelsen, og derfor byder Ole både på en tur rundt i det danske frokost-landskab og på en opbyggelig snak med depressionsramte Thorsten. Lisbeth har hunden Lucy med på arbejde. Lucy er ikke en kamphund, men en muskelhund og forhåbentligt også snart en rigtig kontorhund. Der bliver også tid til endnu en omgang ’Hold da snut’, ’Dagens...